PS4 Skins

Installatie Instructies

Lees dit goed voor het gebruiken van je skins!

STAP 1

Bereid je tafel voor: Zorg ervoor dat er geen haren, stof, etc op de tafel liggen.

STAP 2

Was je handen met water en zeep om alle natuurlijke oliën van je handen te verwijderen. Droog je handen vervolgens grondig zodat ze goed schoon en droog zijn.

STAP 3

Gebruik alleen water en een vochtig doekje om de console grondig schoon te maken. Let erop dat alle randen vrij zijn van vuil.

STAP 4

Maak je console vervolgens goed schoon en zorg ervoor dat hij helemaal droog is.

STAP 5

Nu gaan we beginnen met het plakken van de sticker!

-       Controller Skins:

De belangrijkste tip die we je hier kunnen geven is; begin met het bevestigen van de sticker aan de binnenkant van je controller en werk langzaam naar buiten toe. Zorg dat alle randjes netjes over de knoppen van je controller vallen. Zit de sticker goed? Wrijf deze dan met kracht vast op de controller.

 

-       Console Skins:

We raden je aan om eerst rustig te kijken waar alle stickers precies geplakt moeten worden. Je kan ervoor kiezen je PS4 horizontaal of verticaal te plaatsen. Als je de PS4 verticaal plaatst is het natuurlijk leuk om ook de onderkant te beplakken (de achterkant). Bij het horizontaal plaatsen is dit echter ook aangeraden voor een mooier effect.

 

-       Lightbar Skins:

De makkelijkste sticker om te plakken. Gebruik wanneer nodig een pincet om de sticker van het velletje te krijgen. Plak daarna de sticker netjes in het midden van de lightbar.

STAP 6

Nu de stickers bevestigd zijn op het oppervlak raden we je aan om met een bankpasje of iets anders scherps de luchtbelletjes eruit te strijken. Doe dit wel met beleid zodat je de skin niet per ongeluk beschadigd. Klaar! De skins is nu netjes op jouw console geplakt! Toch nog vragen? Neem contact op door een mail te sturen naar: info@ps4skins.nl

© Copyright 2019 PS4 Skins - -